E- Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı Yoğun Katılımla Gerçekleşti

TAKİP ET

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası, Karaman Vergi Dairesi Müdürlüğü, Karaman Ticaret Borsası ve Karaman Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası işbirliğinde düzenlenen “E Dönüşüm Uygulamaları Semineri yoğun bir katılımla gerçekleşti. 

KTSO Karadağ Toplantı Salonunda düzenlenen seminere Defterdar Vekili Hacı Karayel, Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Serkan Ersoy, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bayram Uysal, KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ile çok sayıda üyemiz  katıldı.

Seminerin içeriğine ve amacına ilişkin bilgi veren  Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Serkan Ersoy, “Biliyorsunuz artık teknolojinin gelişmesiyle birlikte hayatımıza e-dönüşümler girdi. Hayatın birçok alanında bundan böyle e-dönüşümlerle işlemleri sürdüreceğiz. Esnaflarımıza doğru bilgileri aktarmak adına e-dönüşümlerle ilgili kafanızda herhangi bir soru işareti kalmamasını umut ediyorum.” dedi. Yapılan konuşmaların  ardından sunuma geçildi.

Vergi Dairesi Uzmanı Kerim Gündoğdu tarafından  “E-dönüşüm Uygulamaları”  (e-fatura, e-arşiv, e-defter, e-irsaliye)  ile ilgili 2019’da yapılan değişiklikler ile 2020’deki yeniliklere ilişkin detaylı bilgi aktarımı ile seminer  son buldu.

Eğitimin sonunda soru-cevap bölümüne geçilerek katılımcıların soruları cevaplandı.

Konuyla ilgili merak edilen sorularınız için Gelir İdaresi Başkanlığı'nın  ebelge.gib.gov.tr sitesinden E-Fatura Forum sayfasına tıklayarak iletişime geçebilirsiniz.