Duyarlı vatandaşlar su uçtu şelalesinin çevre düzenlemesini yaptı

TAKİP ET

Karaman’ın tanınınmış simalarından ve İşadamlarından, Celalettin Ölmez ve Çukur Köyü sakinleri, Su Uçtu Şelalesi çevre düzenlemesi ile deretaşı döşemeli yol çalışması yaptılar.

İl merkezine 33 kilometre uzaklıkta bulunan Çukur Köyüne bağlı Su Uçtu Şelalesi, doğal güzelliği ile ziyaretçilerini bekliyor. 

Celalettin Ölmez ve Çukur Köyü sakinleri, şelalenin çevre düzenlemesini yaparak, şelaleye ulaşmak için deretaşından yol çalışması yaptılar.

Celalettin Ölmez, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Başlamak bitirmenin yarısıymış. Çukur Köyü Su Uçtu Şelalesi çevre düzenlemesi ve deretaşı döşemeli yol yapımına başladık. Allah mahcup etmesin.

Şelale yatağındaki 70 metre uzunluğunda, yer yer 7-8 metre yükseklikteki taş duvar örme işi ve giriş deretaşı uygulaması başladı. Bitirdiğimizde Karaman'ın gurur duyacağı, örnek gösterilecek bir köy olacak Çukur Köyü. 

Bu çalışmamızda, beni yalnız bırakmayan Bostanözü halkından; Yakup Sıcakyüz'e, Ramazan Sıcakyüz'e, Duran Emir'e, İsmail, Musa, Enes Sıcakyüz'e, Musa Birer'e,

Çukur Köyü'nden Özel İdaremizin operatörlerinden Koca Yusuf Şimşek ve oğulları Hüseyin ve Mustafa' ya, Mustafa Emir'e, Ramazan Taş'a, Osman Ekinci'ye, Osman Şimşek'e, Harun Şimşek'e, Abdullah Şahin'e, Muttalip Demir'e teşekkür eder, Allah'ım güç, kuvvet, sağlık verir inşallah” dedi. 










karaman karaman haber su uçtu şelalesi