Düşüremediler!

TAKİP ET

Karaman semt pazarlarında sebze ve meyve fiyatları tüm çabalara rağmen bir türlü düşürülemedi.

Karaman semt pazarlarında yaz aylarının gelmesi, ürünlerin artması sebebiyle fiyatlarda düşüş bekleniyordu, ancak fiyatlar bir türlü düşmedi. Yetkililerin tüm çabalarına rağmen semt pazarı cep yakmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda kilosu 7 liraya kadar çıkan soğan ve patates bu haftada 3 kilosu 10 liradan alıcı buluyor. Yaz aylarında en çok tüketilen ürünlerin başında gelen karpuz yerli ve İran karpuzu olarak alıcı buluyor. Yerli karpuz 3,00 liradan, İran karpuzu ise 4 liradan alıcı buluyor.
Domates ve Salatalık Fiyatları geriledi
Sadece geçtiğimiz aylarda fiyatı 8 liraya dayanan domates ve salatalıkta gözle görülür bir düşüş başladı. Domates, biber ve salatalıkta fiyatlar geçtiğimiz haftaya göre de düştü. Bu hafta Domates 2, Biber 2,5 ve salatalık 1 liradan tezgahlarda yerini aldı.  
Perşembe pazarındaki semt pazarındaki fiyatlar şu şekilde:
Salatalık 1 TL, Dolma biber 5 TL, Domates 2 TL, Kabak 2.50 TL, Limon 6 TL, Biber 2.50 TL, Patlıcan 3 TL, soğan ve patates 3 kilosu 10 TL, Marul 3 TL, Maydanoz 1.50 TL, Kivi 3 TL, Çilek 8 TL, Şeftali 5 TL, Kayısı 3 TL, Muz 5 TL, Yenidünya 4 TL, Erik 6 TL, Karpuz 4 TL, Kavun 5 TL, Elma 2.50 TL Mantar 12 TL,