Duru Bulgur, Madalyalara Doymadı

TAKİP ET

15-16 Haziran 2019 tarihlerinde Konya ilimizde yapılan Uluslararası Konya MTB Cup yarışlarında kürsünün adı Duru Bulgur Performans SK. Oldu.

Duru Bulgur Performans SK. Başkanı Ali Can konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Türkiye ve Balkan şampiyonası öncesinde Milli Takım sporcularının belirlenmesini sağlayacak olan Uluslararası Konya MTB Cup yarışlarına çok sayıda sporcu katıldı. Türkiye ve Balkan şampiyonu sporcumuz Azize Bekar Altın madaslya alarak birinci olurken 07 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak olan Balkan şampiyonasına hazır olduğunu gösterdi. Aynı yarışmalarda Türkiye şampiyonu sporcumuz Sevim Geçek Bronz madalya alarak üçüncülükle yarışları tamamladı." dedi. 

Duru Bulgur Performans SK. Antrenörü Barış Ünlü sporcuların performansına değinerek "Türkiye Şampiyonaları ve Uluslararası Şampiyonalarının yaklaştığı bir dönemde sporcularımızın form seviyelerinin üst düzeyde olması sevindirici bir durum. Sporcularımızdan beklentimiz dışında bir sakatlık olmadığı taktirde  Balkan ve Türkiye şampiyonluğunu Duru Bulgur Performans SK. VE Karaman ilimize getireceğiz. Amatör spor dallarında Karaman’daki en önemli destekcilerinden olan Duru Bulgur Yünetim Kuruluna Velilerimiz ve Sporcular adına teşekkür ediyoruz. 25-29 Haziran 2019 tarihlerinde Ankara ilimizde yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası yapılacaktır. İlimizden yaklaşık 20 sporcunu yarışacağı bu şampiyonada başarılı olmaları halinde 2019 yılı içerisinde yapılacak olan Avrupa ve Dünya şampiyonalarına katılmaya hak kazanacaklar. Duru Bulgur Performans SK. Sporcularından 6 sporcusunun yarışacağı bu şampiyonada İlimiz Taekwondo İl Temsilcisi olarak hem Yıldızlar Teknik Kurul Üyesi hem de Milli Takım Antrenörü olarak görev alacağım. Karaman ilimizi en üst seviyede temsil etme gayretimizle işimize devam etmekteyiz." ifadelerine yer verdi.