DÜĞÜN PARK'DAN ANLAMLI HİZMET

TAKİP ET

Karaman'da düğün salonu işletmecisi Mustafa Karakaş, örnek bir tutum sergileyerek Karaman'da bir şehit kızının kına gecesinde hiçbir ücret talep etmeyerek salonun kapılarını ve hizmetini sonuna kadar açtı.

Organize Sanayi Bölgesi yolunda faaliyet gösteren Düğün Park Sosyal Tesisleri, Şehit Ailesine ücretsiz kına merasimi düzenledi.
Düğün Park Sosyal Tesisleri hafta sonu düzenlediği Yaşar ve Yılmaz Ailelerinin Zeynep Mürşide Yaşar ve Furkan Yılmaz'ın kına merasiminden salon ücreti almadı. 
Şehit Ali Zeki Yaşar ve Yılmaz ailelerinin bu mutlu gününe ortak olan Düğün Park Sosyal Tesisleri sahibi Mustafa Karakaş, Yaşar ve Yılmaz ailelerine ömür boyu mutluluklar diledi. İşletmeci Karakaş kişisel paylaşım hesabında bu özel günün ardından bir not düşerek;
“Verdiğimiz sözü tuttuk ve Şehidimiz Ali Zeki Yaşar'ın kızı Zeynep Mürşide Yaşar kardeşimizin kına gecesi organizasyonunu yaptık. Düğün Park Sosyal Tesisleri Şehit aileleri ve gazi ailelerine salon ücreti almadan düğün ve kına merasimi düzenliyor.”dedi. İşletmenin bu davranışını duyanlar takdirle karşıladı.