DSİ'de Çalışacak 88 Daimi İşçinin İsimleri Belli Oldu

TAKİP ET

Devlet Su İşleri 4. Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Konya, Aksaray, Karaman ve Niğde illerinin emrinde çalıştırılmak üzere 88 daimi işçi alımına dair yapılacak sınavlara katılacak asil ve yedek katılımcılar geçtiğimiz Pazartesi günü noter huzurunda yapılan kura çekimi ile belirlenmişti.

Kurada çıkanların isimleri bugün DSİ 4. Bölge Müdürlüğü’nün resmi web sitesinde yayınlandı. Kurada asil olarak ilan edilen adayların başvuru yaptıkları İŞKUR ilanında istenilen belgeleri 9-17 Eylül tarihleri arasında DSİ 4. Bölge Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğü’ne şahsen elden teslim etmeleri gerektiği belirtildi. Bu tarihten sonra yapılacak işlemlerin kabul edilmeyeceği açıklandı.

Asil listesinde bulunanlardan belgelerini teslim etmeyenler ile başvuru ilanında istenilen şartları taşımayanlar asil listeden iptal edilerek yerlerine yedek listeden sırasıyla müracaatlarındaki iletişim numaralarından çağrılacak. Adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacağı belirtildi.

Karaman’da bulunan DSİ Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapmak için başvuruda bulunan ve noter huzurunda yapılan kurayla belirlenen isimler şöyle;