DRY 70 KURU TEMİZLEME HİZMETE GİRDİ

TAKİP ET

Karaman'da tekstil üzerine temizlik sektöründe kuru temizleme işletmelerinde öncülük eden 25 yıllık tecrübeli usta Necati Kuru, yeni işyerini hizmete açtı.

USTA ELDEN KIYAFETLERE SİHİRLİ DOKUNUŞ
KARAMAN’DA DRY 70 KURU TEMİZLEME HİZMETE GİRDİ


Hacı Celal Mahallesi Kale Kavşağı Perşembe Pazar girişi Köylü Pazarı geçidi üzerinde açmış olduğu DRY 70 Kuru Temizleme firmasını hizmete açan yılların deneyimli ustası Necati Kuru, halka kaliteli, hızlı ve güvenilir hizmeti vermeye başladı.
Son donanımlı makine ve ekipmanlarla takım elbise, ceketi, pardesü, kaban abiye, gelinlik, nişanlık, bindallı, yorgan, battaniye ev tekstili, deri çeşitleri ve kaz tüyü kaban üzerine 1 saatte kuru temizleme yapabilen DRY 70 Kuru Temizleme bu alanda müşterilerini bekliyor.
İşyerinde yüksek ve geniş alanı ve deneyimli personeli ile müşterilerine hızlı ve kaliteli kuru temizleme fırsatı sunan Necati Kuru cazip fiyatlarla da dikkat çekiyor.
Uyanış Gazetesi olarak “Kumaşı iyi tanırız, lekeyi de iyi tanırız, üstelik hem hızlı hem de kaliteli servis sunarız” diyen yılların deneyimli kuru temizleme ustası Necati Kuru’yu tebrik eder, açmış olduğu DRY 70 Kuru Temizleme işyerinde hayırlı ve bol kazançlar dileriz.