DR. RECEP ŞEKER'İN, 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK  VE SPOR BAYRAMI MESAJI 

TAKİP ET

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep ŞEKER, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. 

ŞEKER mesajında şu ifadelere yer verdi:
''Milli mücadelenin fiilen başladığı 19 Mayıs 1919 tarihi, tarihimizin önemli dönüm noktalarından birisidir. 
19 Mayıs 1919, İstiklal mücadelemizin meşalesinin tutuşturulduğu, Milletimizin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, bağımsızlığa, aydınlığa ve geleceğe olan inancın adıdır.
23 Nisan, 30 Ağustos ve 29 Ekim gibi Milletimizin destansı başarılarının da kaynağını teşkil eden 19 Mayıs 1919 tarihi Milletimizin kaderini değiştiren, insanımız için umut dolu bir başlangıcı simgelemektedir. 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak bastığı İstiklal ve istikbal mücadelemizin sembolü olan bu önemli gün istikbalimizin sembolü gençlerimize armağan edilmiştir.Geleceğin yöneticileri, siyasetçileri, eğitimcileri, bilim adamları ve diğer meslek grupları olarak gençlerimiz; istiklalimize,  demokrasimize, Cumhuriyetimize aziz cennet vatanımıza ilelebet sahip çıkacak devraldıkları bu çok önemli mirası daima koruyarak elde edecekleri önemli başarılarla daha da zenginleştirecekler ve sonraki nesillere daha kalkınmış, daha müreffeh bir Türkiye bırakmak suretiyle ülkemizi çok daha ileriye taşıyacaklarına inancımız tamdır. 
Bu duygu ve düşünceler ile Milli Mücadelenin tüm kahramanlarını rahmet, minnet, saygı ve şükranla anıyor, gençlerimizin ve Milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.