Dr. Musa Şahin Karaman'a veda etti

TAKİP ET

Karaman'da yaklaşık beş yıldır İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı gibi görevleri yürüttükten sonra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında Daire Başkanlığı görevi tevdi edilen Dr. Musa Şahin ilimize veda etti.

Musa Şahin’e 2016 yılından bu yana görev yaptığı Karaman İl Sağlık Müdürlüğü’nde yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun tarafından plaket verildi. Müdür Kurşun; Karaman’a verdiği faydalı hizmetlerden dolayı Şahin’e teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Karaman’dan ayrılan Dr. Musa Şahin; Karaman’da görev yaptığı için gururlu olduğunu, burada yaşadığı hatıraları ve Karamanlıları hiçbir zaman unutmayacağını söyledi. Görev yaptığı süre boyunca kendisinden desteklerini esirgemeyen Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık’a, milletvekillerine, tüm mesai arkadaşlarına, siyasi parti yöneticilerine, kamu kurum müdürlerine, basın mensupları ve tüm Karaman halkına teşekkür ettiğini belirten Şahin hatıra fotoğraflarının ardından ilden ayrıldı.