DOYMACA İFTAR 20 TL

TAKİP ET

*Mutafa Usta, Çorbası'ndan Et Yemeğine, Birçok Çeşit Salatasına ve Tatlısına Kadar lezzetli İftar yemeği için büyük ilgi odağı oldu.

Karaman çarşı merkezinde, Şekerbank arka sokağı, Büfe Süreyya bitişiğinde Sultan Sofrası Lokantası, güzel ve özellikle bol kepçe yemekleri ile büyük beğeni toplarken, Ramazan ayında birde sürpriz yaptı.
    Yaklaşık 27 yıllık Aşçı Mustafa Bacak, Ramazan Ayında ‘Doymaca İftar Yemeği’ fiyatı ile herkesi şaşırttı.
    Mustafa Usta ‘Doymaca İftar 20 TL’ diyerek Karaman’da büyük ilgi odağı olurken, Mustafa Ustanın Lezzetli yemeklerini bilenlerde haftada birkaç gün yer ayırtmayı ihmal etmiyor.
    Mustafa Usta uzun yıllar başta Antep olmak üzere birçok yerde yaptığı aşçılık sonrasında memleketi Karaman’a gelerek açtığı lokantası ile kısa sürede yaptığı lezzetli, ancak bol kepçe yemekleri ile tanındı ve ilgi gördü.
    Ramazan Ayında İftar Yemeği ile ilgili Gazetemize bilgi veren Mustafa Usta; “İftar soframızda iftarlık tabağımızın yanında, çorba, et yemeği, pilav, açık büfe yeşillik, salata ve yoğurt, ardından tatlımız, içecek su sınırsız çay ile, yani doymaca, doymadım diyene doyana kadar istediği yemek vereceğiz. Fiyatımız piyasanın en ucuzu sayılır 20 TL, şimdiden yer ayırtanlar var, hatta Ramazan sonuna kadar her hafta ailesi ile yer ayırtan müşterilerim oldu, herkesi iftar soframıza bekliyoruz” dedi.
Haber: Yasemin KÜÇÜKCİCİBIYIK