DOĞUM GÜNÜNDE KTSO BAŞKANLIĞI KOLTUĞUNU DEVRALDI

TAKİP ET

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin tamamlanması sonrasında dün KTSO'da bir ilk yaşandı ve eski Başkan Mustafa Toktay, Başkanlık koltuğunu yeni Başkan M.Gökhan Alkan'a düzenlenen törenle devretti.

Dün saat 11’de düzenlenen törende, öce Meclis Salonunda Mustafa Toktay, Yeni Başkanlar M.Gökhan Alkan ve yeni Meclis Başkanı Ahmet Çelik ile birlikte Basın mensuplarına açıklamalarda bulundular.

            Mustafa Toktay; “Herşeyin bir başlangıcı ve sonu vardır, 13 yıl bu makamlara hizmet etmeyi Allah bana nasip etti. Geçtiğimiz dönemlerde hep birlikte çalıştık ve bugünlere geldik, iyi şeyler yaptığımıza inanıyorum, elbette eksiklerimiz de olmuştur, bu dönemde bu eksiklerin tamamlanarak Karaman için en iyi hizmetlerin yapılacağına inanıyorum.

            Karaman’ı en iyi şekilde temsil ettik, güzel ve iyi bir imaj kazandırdığımıza inanıyorum. Burada tüm arkadaşlarımıza ve personelimize teşekkür ediyorum.

            Bugün Odamızda bir ilk yaşıyoruz ve ilk defa bir devir teslim töreni düzenliyoruz.

            Bugüne kadar yaptığımız tüm işler ve projelerimizde Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’ın büyük destek ve katkıları olmuztur, Sayın Bakanımızı her zaman yanımızda hissettik, ben burudan  Bakanımıza teşekkür ediyorum.

            Ben buradan yeni seçilen tüm arkadaşlara ve Gökhan Başkana başarılar diliyorum ve Gökhan başkanla Odamızın daha da ileri gideceğine yürekten inanıyorum.

            Ben çekilmiş değilim, Karaman için üzerime ne düşerse her zaman hazırım.” dedi.

            M.Gökhan Alkan da; “Başkanım bir veda gibi konuştu ama sonunda düzeltti, her zaman üzerime düşeni yaparım dedi.

            Bizlerin buralarda en büyük karı insan tanımaktır.

            8 Yılda bana bir abi nasip etti bu makam Musta abimi, kendisi bir kanaat önderidir ve Karaman için alternatif fikirler öneriler üreten değerli bir abimdir.

            Hizmet çıtamız çok yükselmiştir Mustafa abimin sayesinde ve bu noktada kendisine ve eski yöneticilerimize teşekkür ediyorum.

            Odamız Meclisisnin yaş ortalaması 39.9 gibi genç bir kadromuz var ve önemli hizmetleri hep birlikte yapacağız.

            İnşallah önümüzdeki dönemlerde de böyle güzel devir törenleri yapılır.

            Biz üyelerimizle birlikte 3400 kişilik büyük bir aileyiz, inşallah el birliği ile güzel hizmetlere imza atarız.” dedi.

            Buradaki törenin ardından Yönetim Kurulu Başkanlık makamına geçildi ve burada bir sürpriz yaşandı.

            Eski Başkan Mustafa Toktay, Yeni Başkan M. Gökhan Alkan’ın Doğun Günü nedeni ile yaptırdığı pastayı birlikte keserek güzel bir jest yaptı.

Haber: Yasemin KÜÇÜKCİCİBIYIK