Dinamik Denetim Modeli Kazımkarabekir'de de Uygulanmaya Başladı

TAKİP ET

İçişleri Bakanlığı'nın genelgesiyle bugün başlatılan Dinamik Denetim Modeli denetimleri kapsamında Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesinde denetim gerçekleştirildi.

İlçe Kaymakamı Muhammed Enes Çıkrık başkanlığında, ilçe müdürlerinin katılımı ile  kolluk ve diğer kamu personellerinden oluşan genel denetim ekiplerince ilçede faaliyet gösteren Lokanta, Restorantlar, Oto Lastik Servisleri, Sanayi Esnafı, Akaryakıt İstasyonları ve Marketleri, Kahvehane Kıraathane, Çay Bahçesi, Bakkal, Market, A:V:M’ler, Berber Kuaför Güzellik Merkezleri, İlçede bulunan diğer işyerleri, İlçedeki Gıda Üretim ve Satış Yerleri ve ilçede faaliyet gösteren odaların denetimi yapıldı.

Denetim sonunda Kaymakam Muhammed Enes Çıkrık “Korona virüs tedbirleri uygulamaya başladığı günden itibaren denetimlerimiz sürekli devam ediyor. Değerli Kazımkarabekirli hemşerilerim; Artık kontrollü normalleşme dönemine geçiş yaptık. Yaşantımızın normalleşmesi için Maske, mesafe, hijyen kurallarına uymalıyız. Hepimiz kendi sağlığımızdan ve diğer vatandaşlarımızın sağlığından birbirimize karşı sorumluyuz. İnşallah el birliği ile bu salgının üstesinden geleceğiz” diye konuştu.