DEVLET HASTANESİ'NDE EBELER VE HEMŞİRELER GÜNÜ PROĞRAMI

TAKİP ET

Karaman Devlet Hastanesi bünyesinde görevlerine devam eden ebe ve hemşireler, düzenlenen kutlama gecesinde bir araya gelerek  “Ebe-Hemşireler Günü”nü kutladılar.

Düzenlenen programa Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Naime Saydam ve Müdür Yardımcısı Refika Gözel’in yanı sıra yine hastane bünyesinde görev yapan çok sayıda ebe, hemşire ve sağlık personeli katıldı. Sağlık Bakanlığı tarafından yılın başarılı sağlık çalışanları alanında “yılın hemşiresi” olarak şeçilen Fatma Sandal ve “yılın ebesi” olarak seçilen Müzeyyen Uygun’a çiçek takdim edildi. Ayrıca eğitim hemşiresi olarak Hastanede yıllarca hizmet vermiş olan Yasemin Şanlı’nın Üniversite bünyesine geçerek ayrılış yapması nedeniyle hizmetlerinden ötürü çicek takdim edildi.

Birlikte pasta keserek ve toplu resim çekilerek gece sonlandırıldı.

“Hemşireler Günü” kapsamında bir gün sonra yemek programı gerçekleşti. Proğrama Sağlık  Bakım Hizmetleri Müdürü Naime Saydam ve Müdür Yardımcısı Refika Gözel’in yanı sıra birçok servisi sorumlu hemşiresi ve sağlık çalışanları katıldı.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Naime Saydam da Bizler için bu güzel kutlamalara her zaman layıksınız, güzel bir görev icra ediyorsunuz. Bu işi layıkıyla yapan siz meslektaşlarımın gününü kutlarım. Hepimiz sağlık dünyasının çalışanları olarak fedakar bir şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Hastanemiz bünyesinde sürdürdüğünüz çalışmalar ve hizmetlerinizden dolayı her birinize çok teşekkür ediyorum.”  diye konuştu.

Haber: Yasemin KÜÇÜKCİCİBIYIK