DENETİMLER DEĞERLENDİRİLDİ

TAKİP ET

SANAYİ ALANINDA YAPILAN DENETİMLER DEĞERLENDİRİLDİ

İlde otomotiv sanayi alanında yapılan denetimler Trafik Güvenliği Koordinasyon Kuru7lunda ele alındı.

Karaman’da Karayolu Trafik Güvenliği Koordinasyon Kurulu toplandı. Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı İl Koordinasyon Toplantısı Vali Murat Koca Başkanlığında gerçekleştirildi.
Polisevi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Koca’nın yanı sıra J. Kd. Alb. Mustafa Akış, Vali Yardımcısı Kenan Eskin, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ali Osman Kaşıkçı ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri katıldı.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde yapılan sunumda, Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının sorumlu olduğu eylemler, bu eylemlerin 2015 yılı gerçekleşme durumu, İlde otomotiv sanayi alanında yapılan denetimler ile İl Müdürlüğünün sorumluluğunda yer alan 3516 sayılı Ölçüler ve Ayar Kanunu ile 4703 sayılı Ürünlere İlişkin Teknik Mevzuatın Hazırlanması ve Uygulanmasına Dair Kanun çerçevesinde gerçekleştirilen Piyasa Gözetimi ve Denetimi faaliyetleri, denetim sayısı ve tespit edilen uygunsuzluklar anlatılarak Komisyon üyelerine bilgi verildi.