DARBEYE ORTAK TEPKİLER

TAKİP ET

15 Temmuz Darbe girişimi ile birlik olan Karaman ve Türk halkı, darbeye ortak tepki koymaya devam ederken gençlerden de ortak bir tepki geldi.

Geçtiğimiz günlerde Aktekke meydanında siyasi parti temsilcilerinin örnek bir davranışla gösterdikleri ortak tepki bı kez de gençlerimizden geldi.

Karaman’daki bazı siyasi partilerin Gençlik Kolları ile STK’ların gençlik yapılanmaları “TÜRKİYE'NİN GENÇLİĞİ OLARAK MİLLETE SİLAH DOĞRULTANLARA KARŞI BİLDİRİMİZDİR” diyerek imza atıkları ortak bildiride şöyle dediler; 
“15 Temmuz 2016 gecesi devletimizin içine sızmış hain FETÖ milisleri milletin vergisiyle alınan savunma silahlarıyla masum kolluk kuvvetlerimizin ve milletimizin kanını akıtmak suretiyle milletin iradesine kastetmiştir. Ancak necip milletimiz her zaman oldupu gibi mevzu bahis Hakk'ın müdafaası olunca tanka,topa,tüfeğe,helikoptere ve uçağa aldırmadan göğsüne zırh gibi gerdiği imanıyla canı pahasına bu darbe girişimini bastırmıştır.
Şimdi bize düşem, aziz şehitlerimizin, gazilerimizin ve Başkumandanımızın emanetlerini yere düşürmemektir.dosta güç veren. zalime ve haine korku salan meydanlardaki itidalli, dik ve imanlı duruşumuzu Başkumandanımızdan gelecek ikinci bir emre kadar yılmadan, uyumadan ve yorulmadan devam ettireceğiz.
Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Yerlerin ve göklerin Yaratıcısı Allah'ın (cc) emirlerini kanunsuz, hukuksuz ve zalimce verilen bütün emirlerin üstünde tutan necip milletimize ve kolluk kuvvetlerimize Allah'tan yardım diliyoruz.”

 AK PARTİ İl Gençlik Kolları
 Cumhuriyet Halk Partisi İl Gençlik Kolları 
 Saadet Partisi İl Gençlik Kolları
Genç Memur Sen
TÜGVA
Genç Tümsiad
Anadolu Gençlik Derneği
Genç IHH
Alperen Ocakları
Mostar Gençlik
Şehbal Gençlik
Yunus Emre Kültür Vakfı Eğitim Birimi