DARBE'YE KARŞI..

TAKİP ET

ANKARAMANDER Başkanı Veli Bozkır, İKEV Başkanı Suat Yıldırım,

Antalya Karamanlılar Derneği Başkanı Emrah Mısırlıoğlu, İzmir Karamanlılar Derneği Başkanı Aziz Bilgin ile Mersin Karamanlılar Derneği Başkanı Salih Aydın Darbe karşıtı yayınladıkları ortak bildiride şöyle dediler; “Tüm Karamanlılar Dernek Ve Vakıflar Olarak Türk Milletinin İradesini ve Demokrasimizi ortadan kaldırmaya yönelik Darbe Girişimini nefretle kınıyoruz.

15 Temmuz 2016 Günü Fetö/Pdy Terör Örgütü’nün iç ve dış uzantıları tarafından Demokrasimizi ortadan kaldırmak ve Milletimizin İradesini gaspetmek amacıyla silahlı bir kalkışma ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni ele geçirmek amacıyla gerçekleştirilen Darbe Girişimi Türk Milletinin Demokrasiye sahip çıkması ile bertaraf edilmiş bulunmaktadır. 
Ülkemizin bütünlüğüne, Türk Milletinin birliğine, hemşehrimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde şehit kanlarıyla kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin bekasına kasteden bu hainane girişim, Milletimizin dirayetli duruşu sayesinde engellenmiştir.
Türkiye Cumhuriyeti’nin Vve Demokrasimizin yaşaması için gözü dönmüş Fetö/Pdy Terör Örgütünün darbe girişimine karşı canlarını feda ederek hakkın rahmetine kavuşan Asker, Polis, Sivil tüm Şehitlerimize Cenabı Allah’tan Rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.
Gazi Meclisimize bomba yağdıran, askerimizle halkımızı karşı karşıya getiren, halkımıza kurşun sıktıran Vatan Hainlerini bir kez daha şiddetle ve nefretle kınıyoruz.
Allah Devletimizi Ve Milletimizi şer odaklarından korusun. Onlara Fırsat Vermesin.
Gün, Cumhuriyete, Milli İradeye, Demokrasiye sahip çıkma günüdür. Birlik ve Beraberlik Günüdür. Unutulmasın ki, Cumhuriyet Ve Demokrasimiz ona inanmış kahraman evlatlarının elinde ilelebet yaşayacaktır.”