DAHA GÜZEL BİR SARIVELİLER

TAKİP ET

Karaman Valisi Fahri Meral'in teşvikleriyle Sarıveliler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda

“Daha Güzel Bir Gelecek” sloganıyla ve “çevreni temiz tut ki geleceğin kirlenmesin” anlayışla çevre temizliği etkinliği yapıldı. Öğretmen ve öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleşen etkinlikte okul ve bahçe temizliğinin yanı sıra okul çevreleri de geniş çaplı temizlendi.
İ    l Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu “Kirletmemek, temizlemekten daha kolaydır. Öğrencilerimiz yaşadıkları çevreleri temizlerken bunu da anlamış oldular. Ben bu etkinliğe katılan tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum.” dedi.
    Sarıveliler Kaymakamı Hasan Sadebıyık “Temizlik imandandır, inancına sahip olan bizler bu anlayışı hayatımızın her alanına yansıtmalıyız. Herkes kendi çevresini temiz tutarsa yarınlara daha güzel bir doğa bırakmış oluruz. Bu anlayışla, Sayın Valimiz Fahri Meral’in de teşvikleriyle gerçekleşen bu etkinlikte tüm emeğe geçenlere teşekkür ediyorum, öğrencilerimizin bu bilinci kişilik haline getireceklerine inanıyorum.” dedi.
    Konuyla ilgili olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çağlayan ise “Sayın Valimiz Fahri Meral’in teşvikleriyle gerçekleştirdiğimiz temizlik etkinliğiyle hem öğrencilerimizin sosyal sorumluluk anlayışına katkı sağladık hem de ilçede farkındalık oluşturmayı amaçladık.Bu doğrultuda başarılı olduk.Etkinliği paydaşlara yayarak işbirliği içinde daha çok gencimizi, öğrencimizi bilinçlendirdik.Bu güzel etkinliğe katılan tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederim.” dedi.