Çydd'den Ermenekli Çocuklara Anlamlı Yardım

TAKİP ET

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Karaman Şubesi, Karaman'ın Ermenek İlçesinde yaşanan maden kazası sonrası bölgeye giderek köylerde çocuklara elbise ve ayakkabı yardımında bulundu....

ÇYDD’DEN ERMENEKLİ ÇOCUKLARA ANLAMLI YARDIM
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Karaman Şubesi, Karaman’ın Ermenek İlçesinde yaşanan maden kazası sonrası bölgeye giderek köylerde çocuklara elbise ve ayakkabı yardımında bulundu.
Ermenek’in Aşağı Çağlar köyüne giden Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği yönetimi;
“ÇYDD Karaman Şubesi olarak, Ermenek’de yaşayan maden faciasına çok üzüldük, etkilendik. Genel Merkezimizin desteği ile Ermenek’in Güneyyurt ve Aşağı Çağlar beldelerine gittik. 73 adet gocuk ve 83 adet bot verdik. 30 adet kaşkol ve bere verdik.
    Ayrıca Ermenek’li 50 kız öğrenciye burs vermek üzere çalışma yaptık. Çalışmalarınız esnasında öğrencilerin tok gözlü oluşu bizleri duygulandırdı. Keşke “hep bana” diyen yetişkinler bu ortamı soluyabilseler.
    ÇYDD Karaman Şubesi Yönetim Kurulu olarak, derneğimize İstanbul’dan yardımda bulunan hayırsever işadamlarına, değerli üyelerimize, Güneyyurt ve Aşağı Çağlar beldelerinde bu çalışmalarımız esnasında bize yardımcı olan öğretmenlerimize ve okul yöneticilerine teşekkür ederiz.”dedi.