CUMHURBAŞKANINA VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU, SİGARAYI BIRAKTI

TAKİP ET

Karaman Hürriyet Mahallesi Muhtarı Bilal Ünüvar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği sözü tutarak sigarayı bıraktı.

29 Eylül 2015 tarihinde Ankara’da düzenlenen muhtarlar toplantısına katıldıktan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşen Muhtar Ünüvar, Erdoğan’ın ‘sigarayı bırak’ demesi üzerine sigarayı bıraktı.

Ünüvar, gazetemize yaptığı açıklamada, “Sigaraya 16 yaşında başladım. 29 Eylül'de Cumhurbaşkanımızın yanına gittik. Cumhurbaşkanımızla resim çekinirken 2 tek sigaram kalmıştı. Cumhurbaşkanımız cebimden paketi çıkardı bende ona şöyle dedim; 'sigaranın müptelası değiliz ama iki sigaram kaldı birini sen birini de ben yakıyım' dedim. O sırada bir gülüşme oldu aramızda. Cumhurbaşkanımız daha sonra sigarayı bırakmamı söyledi. Ben Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Bu vesile ile sigarayı bıraktım. Allah ondan razı olsun” dedi.

SİGARAYI BIRAKTIM HAYATIMDA GÜZEL ŞEYLER OLDU

Sigarayı bıraktıktan sonra 5 yaş gençleştiğini aktaran Ünüvar, “Birde bu sigara yasağı gıda maddesi satan marketlerde, kasaplarda sigaraların yasaklanması çok güzel oldu. Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Ailemde babam sigara içiyor 76 yaşında ona da bırakmasını söylüyorum ama yine de gizli gizli içiyor. Sigarayı bıraktıktan sonra hayatımda güzel şeyler oldu sanki 5 yaş gençleşmişim gibi oldum. Çok güzel oldu rahatladım. Geceleri uyurken bir horultu vardı sigara içmediğim için o horultuda gitti. Şuan çok rahatım.

Sigara içenlerin bir an önce sigarayı bırakmasını istiyorum. sigara içmemek çok iyi bir dünya. Otobüslerde eskiden herkes sigara içiyordu kendimizde içiyorduk o zaman ama başkalarına da zararımız dokunuyordu. Şimdi sigarasız bir dünya çok güzel” dedi.