CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;  "KARAMAN'DA HIZLI TREN HATTINA SAHİP OLACAK"

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16 yılda 20 bin kilometre bölünmüş yol, 258 tünel, yüksek hızlı tren hatları inşa ettiklerini belirterek, Karaman'ın da hızlı tren hattına sahip olacağını hatırlattı.

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 46. Muhtarlar Toplantısı'nda, Adana, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çankırı, Çorum, Erzincan, Kahramanmaraş, Kastamonu, Konya, Samsun, Sinop, Sivas, Yozgat ve Zonguldak'tan gelen muhtarlara hitap etti.
    “Pek çok yere ulaşan hızlı tren hattına sahip olacağız"diyen Cumhurbaşknaı Recep Tayyip Erdoğan, ulaşım alanındaki yatırımlara da değinerek;
    “16 yılda 20 bin kilometre bölünmüş yol, 258 tünel, yüksek hızlı tren hatları inşa ettik. Şu anda Ankara, Konya, Eskişehir ve İstanbul yüksek hızlı trenden istifade ediyor. Yakında Yozgat, Sivas, Bursa, Bilecik, Afyonkarahisar, Uşak, İzmir, Karaman, Antalya, Mersin, Adana, Osmaniye, Gaziantep başta olmak üzere ülkemizin pek çok yerine ulaşan bir hızlı tren hattına sahip olacağız." ifadesini kullandı.
    Siyasete başladıkları günden bu yana her işlerini milletle istişare ederek yürüttüklerini belirten Erdoğan, bugün de tüm kritik hususlarda önce milletin ne istediğine, beklediğine bakarak hareket ettiklerini söyledi.
    Erdoğan, muhtarları mahallelerin sözcüsü, temsilcisi, ortak aklı ve vicdanı olarak gördüklerine işaret ederek, "Muhtarlarımızla her fırsatta birlikte olmaya işte bunun için önem veriyoruz. Sizlerden aldığımız ilhamla, sinyalle ve moralle ülkemizin meselelerinin çözümü için gece gündüz çalışıyoruz. İşte bu anlayışla 2002'den beri Türkiye'yi bir baştan bir başa okullarla, hastanelerle, yollarla, tünellerle, havalimanlarıyla, barajlarla, parklarla, toplu konutlarla donatıyoruz." diye konuştu.