Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mihrimah ve Mihrişah kardeşlere özel ilgi

TAKİP ET

AK Parti'nin Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı Genel Merkez binasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıya Karaman’dan AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan, Gençlik Kolları Başkanı Kemal Toprak ile Kadın Kolları Başkanı Fatma Coştu’da katılırken toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gençlik Kolları Başkanı Kemal Toprak’ın küçük kızları Mihrimah ve Mihrişah ile yakından ilgilenerek küçük kızlara çeşitli hediyeler verdi.
Bu anları sosyal medya hesabından paylaşan Toprak, “Kızlarım Mihrimah ve Mihrişah, Tayyip dedelerine kavuştular. Cumhurbaşkanımız, liderimiz, Dedemiz tabiki de bizi hediyesiz bırakmadı” dedi.
AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan’da, “Gençlik Kolları İl Başkanımız Kemal Toprak’ın küçük kızları Mihrimah ve Mihrişah Tayyip dedelerine kavuştular ve hediyelerini aldılar. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a Karaman ve teşkilat çalışmalarımız ile ilgili bilgi verdik. Özellikle kapı kapı hemşerilerimizi ziyaretimizi takdir eden ve hemşehrilerimize selamlarını gönderen Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.