Cumhur İttifakı İl Başkanlarının Şehit Ailelerini Ziyareti Sürüyor

TAKİP ET

Cumhur İttifakı'nın Karaman İl Başkanları kentte bulunan şehit ailelerine olan ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan ile MHP İl Başkanı Mahmut Ünüvar, 9 Mayıs 2004'de Diyarbakır'ın Lice kırsalında bölücü terör örgütü tarafından döşenen mayının uzaktan patlatılması sonucu şehit düşen Ali Rıza İnceer'in ailesini ziyaret ettiler.

Ziyarette şehidin babası Ramazan ve annesi Neziha İnceer'den şehit evlatları Ali Rıza İnceer'i dinleyip, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin selamını ilettiler.

Cuma namazından sonra Cumhur İttifakı İl Başkanları  Şehit Aileleri Derneğini ziyaret ettiler. Şehit Aileleri Derneği ziyaretinde Dernek Başkanı Mustafa Bayat dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Şehit Aileleri ile sohbet eden Cumhur İttifak Başkanları ‘’Ülkemizin bütünlüğünü ve milletimizin birliğini hain emelleri ile bozmak isteyenler tarihin hiçbir döneminde bu emellerine ulaşamamışlar ve bugün de ulaşamayacaklardır. Bu güzel vatana duydukları sevgiyi, canlarıyla ve kanlarıyla taçlandıran aziz şehitlerimize ve gazilerimize minnettarız. Milletimiz şehitlik mertebesine ulaşan kahramanlarımızı hiçbir zaman unutmayacaktır. Türkiye bizim ortak çatımız, İstiklâl Marşı bizim ortak andımızdır. Her karışında bir şehidin yattığı bu topraklar hepimizin ortak yurdudur. İstiklal Mücadelemizdeki azmin, inancın ve kararlılığın sembolü olan İstiklal Marşımızın kabulünün 100.Yıl dönümünü kutluyor ve merhum vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u ve Milli Mücadele’nin tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve dualarla yâd ediyoruz. “ dediler.