CUMARTESİ PAZARI ESNAFI SORUNLARINI VEKİL ADAYLARINA DİLE GETİRDİ

TAKİP ET

AK Parti Karaman Milletvekili Adayları, Parti İl Başkanlığında gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısı sonrasında Cumartesi pazarında esnafın sorunlarını dinledi.

AK Parti Karaman Milletvekili Adayları Recep Şeker, Selman Oğuzhan Eser ve Hüseyin Mutlu seçim çalışmaları kapsamında başladığı Pazar ziyaretinde Pazar esnafı Dursune Öztürk’ten tepki aldı. Öztürk AK Partiye oy verdiği ve yine vereceğini söyleyerek sitem etti. Öztürk, Milletvekili Adaylarına “Seçim çalışmalarına başladığınızda sokak sokak geziyor, hal hatır soruyor ve dert dinliyorsunuz. Fakat seçimden sonra sizleri bir daha piyasada göremiyoruz” dedi.

AK Parti Karaman Milletvekili Adayları bu seçimden sonra sık sık Pazar ziyaretlerine devam edeceklerini söylediler.

Bir başka esnaf Metin Kurt ise, geçtiğimiz yıllarda etkili olan yoğun kar yağışı sonrasında Çarşamba pazarının çatısının çöktüğünü hatırlattı. Kurt, “Çökme sonrasında çatıda oluşan delikten yağışlı havlarda tavandan aşağı su damlıyor. Ürünlerimiz dolayısıyla da biz zarar görüyoruz” şeklinde konuştu.

Kurt vekillerden en geç Eyül ayında çatının onarılması sözünü aldı. Ayrıca vekiller pazartesi pazarının yanlarının kapatılması sözünü de verdi.