Çukur'un Vartolu Sadettin'i 8 Şubat'ta Karaman'da

TAKİP ET

Show TV'de geçtiğimiz yayın dönemlerinde yayınlan Çukur dizisinde canlandırdığı Vartolu Sadettin karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu Erkan Kolçak Köstendil'in hem yazıp hem oynadığı 90 dakikalık tek kişilik gösterisi '12 Numaralı Adam' 8 Şubat Çarşamba günü saat 20.00'de Karamanlı tiyatro severlerle buluşacak.

KMÜ 15 Temmuz Konferans Salonunda sahnelenecek olan oyun yıllarını aynı takımda geçirmiş bir kalecinin hayatını anlatıyor.

Kaleci, bir kaç maç üst üste yediği hatalı goller nedeniyle yedek kalmış ve yıllar boyunca tekrar kaleye geçeceği günü beklerken kader onu kalesine belki de hiç top gelmeyecek bir maçta tekrar kaleye geçirir. Bu 90 dakika onun geçmişini, yaşadıklarını, seçimlerini ve hayatı, seyirciyle beraber sorguladığı bir 90 dakikaya dönüşecek.

Kaleci Erkan Kolçakköstengil'den kalede kalmak, aile olmak, yalnız kalmak, çizgilerin dışına çıkmak üzerine; seyircinin taraftara dönüştüğü bir oyun olan 12 Numaralı Adam’ın biletlerinin biletix ticketmaster Türkiye uygulamasından satışa sunulduğu öğrenildi.