Çocuklardan Şehit Annesine vefa örneği

TAKİP ET

Karaman Çocuk Evleri Sitesi ve Kız Yetiştirme Yurdu Müdürlüğünde bakım ve koruma altında bulunan çocuklar, Şehit Özel Harekatçı Muhammet Ali Mevlüt Dündar’ın annesi Gülten Dündar'ı evinde ziyaret etti.

Karaman Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Karaman Çocuk Evleri Sitesi ve Kız Yetiştirme Yurdu Müdürlüğünde bakım ve koruma altında bulunan çocuklarımız büyük bir vefa örneği sergilemişlerdir.

Geçtiğimiz haftalarda Karamanda bulunan şehitlikleri ziyaret ederek, bu topraklar için can veren kahramanlarımızı mezarları başında anan çocuklarımız, bu haftada Şehit Özel Harekatçı Muhammet Ali Mevlüt Dündar’ın annesi Gülten Dündar hanımefendiyi ziyaret ederek, Gülten annemizi memnun ettiler. Yapılan ziyarete çocuklarımızın yanı sıra Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Sıddık Sünbüloğlu, müdür yardımcısı Nermin Sertbaş da çocuklarımıza eşlik ederken; Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Servet Türegün de çocuklarımızın güzel davranışlarına destek için onların yanında oldu. 

Çok samimi bir ortamda geçen ziyaret sırasında Gülten Dündar annemiz Şehidimizle ilgili özel anılarını çocuklarımızla paylaştı. Ziyaretin gerçekleşmesinde emeği geçen kurum müdürü, müdür yardımcısı ve tüm çalışanlarına teşekkür ederiz. Yaptıkları bu anlamlı ziyaretten dolayı da bu koca yürekli çocukları tebrik ederken, şehidimiz Muhammet Ali Mevlüt Dündar nezdinde tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyoruz." denildi.








karaman karaman haber çocuk şehit annesi mevlüt dündar