Ramazan Ayında her güne bir etkinlik planlayan Cami İmam-Hatibi Fazlı Yeşil, bunlardan bir tanesini de, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına tepki göstermek ve Filistinli kardeşlerine destek olmak için kumbara oluşturmak şeklinde belirledi.
Ramazan ayı boyunca kendi oluşturdukları kumbaralarına harçlıklarını biriktiren öğrenciler, cami görevlileri Fazlı Yeşil ve M.Esad Aydın eşliğinde İlçe Müftüsü Hüseyin Ankaralı'ya makamında ziyaret yaparak emanetlerini teslim ettiler
İlçe Müftü Ankaralı, göstermiş oldukları bu hassasiyetlerinden dolayı öğrencileri, onları yetiştiren ailelerini ve tebrik edip, öncülük eden din görevlilerine teşekkür etti.
Çocuklar Filistin İçin Kumbara Oluşturdu
Ermenek Müftülüğü Keleşoğlu Camii'nde Ramazan ayı boyunca çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler oluşturuldu.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: