ÇOCUK PİYESİ BEĞENİLDİ

TAKİP ET

Karaman'ın Kazımkarabekir İlçesinde Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM'nin kuruluşunun 96. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi İlçemizde'de coşkulu bir şekilde kutlandı.

Törene İlçe Kaymakamı Aziz Oguz Al, İlçe Jandarma Komutanı Bilal Saltalı , Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı İl Genel Meclis Üyelerimiz , Kamu kurum ve kuruluşların amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.
Yapılan konuşmaların ardından coşkulu geçen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, öğrenciler günün anlam ve önemine ilişkin şiirler okudu, halkoyunları gösterisi yaptı. Öğrencilerinin halk oyunları gösterileri törene ayrı bir renk kattı. 
Yapılan gösterilerin ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası etkinlikleri kapsamında açılan resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. 
Tören sonrası, Sağlık Bakanlığının “Türkiye Sağlıklı Beslenmeli Hareketli Hayat Programı” doğrultusunda bisiklet kazanan öğrencilere hediyeleri verildi