Çocuk Evleri Sosyal Gelişim Derneği Yeni Merkezinde Hizmete Girdi

TAKİP ET

Vali Yardımcısı Mehmet Yasin Erkan, Çocuk Evleri Sosyal Gelişim Derneği (ÇESODER)'nin hizmet binasının açılış programına katıldı.

Hacıcelal Mahallesinde yeni yerinde hizmet verecek olan merkezin açılışına; Vali Yardımcısı Mehmet Yasin Erkan, Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Hüsamettin Aslan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Mustafa Çakır, basın mensupları, gönüllüler ve dernek yönetimi katıldı.

Hayırlı olsun dilekleriyle kurdele kesiminin ardından açılışı gerçekleştirilen hizmet binası dernek başkanı Ali İmran Aksu tarafından katılımcılara tanıtılarak, merkezde yürütülecek olan faaliyetler hakkında bilgi verildi.

Dernek başkanı Aksu, devlet himayesinde koruma altında kalan çocuk ve gençler ile bu kuruluşlardan ayrılmış olan bireylere yönelik hazırladıkları programlarla eğitsel, sportif ve sosyal faaliyetler içerikli etkinliklerin düzenleneceği dernekte, gençlerin bireysel gelişimlerine ve sosyal uyum süreçlerine destek olmayı amaçladıklarını söyledi.

Vali Yardımcısı Mehmet Yasin Erkan ve katılımcılar açılışı yapılan merkezi inceleyerek burada yapılacak olan faaliyetlere destek vereceklerini ve sürece yönelik memnuniyetlerini belirtti.






çocuk ve gençler koruma altında devlet dernek sosyal uyum