COCAK DERESİNDEKİ SABAH SPORUNUN ARDINDAN AKPINAR-ÇAT VE DİVLE KÖYLERİMİZ ZİYARET EDİLDİ

TAKİP ET

Vali  Fahri Meral, Ayrancı Kaymakamı Menmet Göze, Emniyet Müdürümüz Fikret Bayraktar, Garnizon Komutanı İsmail Şahin, İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar, İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Ali Yener Terlemez ve İl Genel Meclisi Ayrancı İlçesi Üyeleri Şuayip Önemli ve Sebaddin Aksoy, Medaş 1 nolu Şube Müdürü Serhat Evin ile birlikte Cocak Deresi mesire alanında sabah yürüyüşü yaptı.

Ardından İlimiz Ayrancı İlçesine bağlı Akpınar ve Çat köyleri ve peyniri ile meşhur olan Divle Köyümüzü de ziyaret ederek Ayrancı Muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen yetkililer, köylerimizin genel durumu ile ilgili bilgi alarak sorunlar ve talepleri dinlediler ve köylüler ile sohbet ettiler.

Ayrancı ilçesi Çat Köyümüzün Mersin sınırında yer alan mesire alanının özellikle herkes tarafından mutlaka görülmesi gerektiğini vurgulayan yetkililer, bu programı düzenleyen başta Vali Fahri Meral, Ayrancı Kaymakamı Menmet Göze ile İl Genel Meclisi Ayrancı İlçesi Üyeleri Şuayip Önemli ve Sebaddin Aksoy'a ilgi, alaka ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.