ÇKS başvuruları için son 10 gün

TAKİP ET

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “2021 üretim yılı için ÇKS (Çiftçi Kayıt Sistemi) başvuruları için son 10 gün. 

Ziraat Odası Başkanlığı; Şuan için ÇKS kayıtlarında herhangi bir erteleme uzatma gibi bir durum söz konusu olmadı. Bugünden itibaren bakarsak hafta sonlarını çıkarsak çalışma günü olarak önümüzde sadece son 10 gün gibi bir çalışma süresi var.  

 Çiftçilerimizin özellikle içinde bulduğumuz salgın hastalık sürecinde yoğunluk oluşturmadan tedbirli bir şekilde toplum sağlığımız için maskeli olarak dışarı çıkmaları ve Odamızda, İl Tarım müdürlüğümüzde işlemler esnasında da maske takmalarını, kişiler arasında sosyal mesafe kurallarına uymalarını tavsiye ediyoruz.

Üreticilerin, Çiftçi Kayıt Sistemi başvurularını veya kayıt güncellemelerini yapabilmeleri için, istenilen belgelerle birlikte 30 Haziran 2021 tarihine kadar bağlı bulundukları tarım müdürlüklerine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Not: Uzatma olur nasıl olsa diyerek lütfen ihmal gelmeyiniz üzülen çiftçimiz olmasın. Üreten kazansın bol bereketli, sağlıklı, kazançlı günler dileriz” dedi.