Çiftçilerimiz ile gönül seferberliği ziyaretleri devam ediyor

TAKİP ET

Karaman Tarım ve Orman İl ve İlçe Müdürlüklerince devam eden 'Çiftçilerimiz ile Gönül Seferberliği' kapsamında üreticilere ziyaretler sürüyor.

Tarım ve Orman İl Müdürü Yusuf Şahinbaş, Çayır-mera ve Yem Bitkileri Şube Müdürü Süleyman Yavuz ve Tarımsal Altyapı Şube Müdürü Rıdvan Tuşat, Mesudiye, Kisecik, Ortaoba ve Kameni köylerinde ziyarette bulundular.

Ortaoba ve Kameni Köyünde projesi il müdürlüğü tarafından yapılan Yem Bitkilerini Geliştirme Projesi kapsamında dağıtımı yapılan Macar Fiği hasadına katılan heyet üreticiye bol kazanç temennisinde bulundular.

Kâzımkarabekir İlçe Müdürlüğü teknik personeli de hububat hastalık ve zararlı kontrolü, yem bitkileri kontrolleri kapsamında üretici ziyaretleri yaptı.

Akçaşehir beldesinde ise hububat alanlarında hastalık zararlı kontrolleri ve Süne Kıymetlendirme Survey Çalışmaları Bitkisel Üretim Şube Müdürlüğü Mühendisleri Kadir Eryiğit,  Emrah Öğet ve Muhammed Masum Dündar tarafından yapılmaya devam ediyor.

Akçaşehir Belediye Başkanı Hikmet Yirşen ile de istişarede bulunan ekibe Belediye Başkanı Yirşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teknik ekibe çalışmalarından dolayı teşekkür etti.