CHP'Lİ VEKİLLERİN KARAMAN TEMASLARI..

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisinde 4 Milletvekili ve 1 Parti Meclis Üyesi 5kişilik heyetin misafir bulunduğu Karaman'da çeşitli ziyaret, gezi ve incelemeler başladı.

CHP’li Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Fikri Sağlar, Parti Meclisi Üyesi Av. Sera Kadıgil, İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, Denizli Milletvekili Av. Kazım Arslan ve Çanakkale Milletvekili Av. Muharrem Erkek dün sabah parti il binasına herelerek partililerle buluştu.

    Burada İlBaşkanı İsmail Atakan Ünver’i de makamında ziyaret eden CHP’li heyet, daha sonra Karaman Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. Günü Ayrancı İlçesinde İlçe parti teşkilatı ve esnaf ziyaretlerini ile sürdüren CHP heyeti, Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaretinin ardından parti il binasında basın toplantısı düzenledi.
CHP’li Tanal heyet olarak Karaman’daki temasları ile bilgiler vererek;
 “Ben ve arkadaşlarım partimiz adına Karaman ilimize ziyaret gerçekleştiriyoruz. Türkiye’nin içinde bulunduğu bu karanlık tablodan bir an evvel çıkması gerekir. Bunun için Karaman ilimizin ve Karaman halkımızın sorunlarını yerinde tespit amacıyla buradayız. Karaman’da 582 bin 335 ton şeker pancarı üretimi yapılıyor, peki Karaman halkı bu üretimden payını yeterince alabiliyor mu? Bu sadece bir örnek, Karaman ilimiz tahıl üretiminde yine öncü illerimizden fakat Türkiye’nin bir tarım problemi var.“dedi. CHP’li heyet Karaman’da temaslarını 2 ün daha sürdürecek.