CHP SEÇİM 2015

TAKİP ET

CHP İl Başkanı İsmail Atakan Ünver, Milletvekili Adayı Saim Sezen ile birlikte dün Kent Otel'de basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

CHP’Lİ ÜNVER; “İNSANLARIN YAPACAKLARI, GEÇMİŞTE YAPTIKLARI İLE ÖNGÖRÜLÜR”

Ünver; “Karaman’ın sahipsizliğini Saim Sezen kapatabilir.”
CHP İl Başkanı İsmail Atakan Ünver, Milletvekili Adayı Saim Sezen ile birlikte dün Kent Otel’de basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. 
Konuşmasına terör saldırılarında hayatlarını kaybedenlere rahmet dileyerek başlayan CHP Karaman İl Başkanı İsmail Atakan Ünver;
 “Biz insanların kimliği yada Ankara’da patlamada hayatlarını kaybedenlerin kimliklerini hiç sormuyoruz. Bu topraklarda yaşayan insanların kaybı büyük bir acıdır. Yine terörle mücadelede şehit düşen asker ve polis şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyoruz. Bu seçimde adayımız sayın Saim Sezen ile birlikte çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. 
CHP olarak 7 Haziran sonrasında ülkede hükümetin kurulması için bizler bütün görüşmelere açık olduk. Ancak uzun soluklu hükümet istedik, seçim hükümetinde yer almak istemedik. Gördük ki AKP’nin hükümet kurma niyeti yokmuş. Biz parti demedik, önce Türkiye dedik. Çözüm odaklı siyaset izinde her türlü çözüm için önerilerin pratiğe dökecek irade istedik. Bizim de artık Karaman’dan bir Milettvekili çıkarma iddiamız var. Karaman son yıllarda Lütfi Elvan bey hariç, Ankara’da gerekli temsili sağlayamadı. Karaman artık sahipsiz. Bizim adayımızda inşallah seçilerek bu açığı kapatacaktır. Çünkü bu açığı kapatacak Saim Sezen’den başka aday yoktur. İnsanların yapacakları, geçmişte yaptıkları ile öngörülür. Adayımızın geçmişi de ortada. Biz ona güveniyoruz, inanıyoruz. Seçmenlerin de bu duyguları paylaşacağına inanıyoruz. Sahada yaptığımız seçim çalışmalarında seçmenler tarafından ilgi ve coşku içinde karşılanıyoruz. Çalışmalarımız bu yönde ilerliyor.”dedi.