CHP MERKEZ İLÇE YÖNETİMİ ŞÖYLE OLUŞTU

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Merkez İlçe Kongresi yapıldı.

CHP’DE 2. ONUR IRGAT DÖNEMİ


Cumartesi günü Yunus Emre Konferans Salonunda düzenlenen kongreye partililer yoğun ilgi gösterdi.
    Divan başkanlığını Ahmet Ertuğrul’un yaptığı kongreye, Teksif Sendikası Genel Başkanı Nazmi Irgat, CHP’de geçmiş yıllarda çeşitli dönemlerde de görev alan Belediye Başkanlarından Yaşar Evcen, Milletvekili aday adayı Yakup Selvi, önceki dönem Milletvekili aday adaylarından Mustafa Cem Kağnıcı, CHP İl Başkanı İsmail Atakan Ünver, önceki dönem İl Başkanlarından Osman Nuri Koçak, Alaaddin Işık, Şahin Yıldız, Zeki Gülseven ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarından temsilciler katıldı.
Saygı duruşu ve okunan istiklal marşının ardından İçe Başkanı Onur Irgat tarafından Yönetim, Denetim ve faaliyet raporları okunarak oylama ile ibraz edildi.
CHP Merkez İlçe Kongresine Onur Irgat başkanlığında tek liste ile gidilirken, Başkan Irgat, partili herkese kendilerine gösterilen güvene karşılık teşekkür ederken, önümüzde yapılacak olan 1 Kasım seçimlerine doğru hızlı bir tempoda çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirdi. Yapılan konuşmaların ardından kongreye katılan delegeler Onur Irgat ve yönetimine destek verdi.
CHP MERKEZ İLÇE YÖNETİMİ ŞÖYLE OLUŞTU
Başkan Onur Irgat olurken, yönetim kurulu üyeleri de, Oya Asrak, Kazım Aydoğdu, Özgür Cem Duran, Mustafa Eken, Murat Ekiz, Paşa Evcen, Celal Huyar, Halim Karabaş, Ayseli Kaya, Özlem Koçgirbüz, Ahmet Tanju Kuytan, Mustafa Mut, Sevce Özkaya, Sami Sesal, Perihan Uçar ve Ali Emre Uğur’dan oluştu.
İl Kongre delege adayları da, aralarında CHP’li eski yöneticilerin de bulunduğu 62 kişilik isimlerden oluştu. Yapılan kongrenin ardından Başkan Onur Irgat, tebrikleri kabul ederek her bir partiliye teşekkür etti.