CHP'Lİ KAĞNICI'YA GENÇLER'DEN ÖZEL İLGİ

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Milletvekili adayı Mustafa Cem Kağnıcı Karaman'da Gökçe mesire alanında piknikte, Pazartesi günü de Ermenek'te yerel sanatçıların verdiği konser ve müzikli eğlence programı ile gençlerle buluştu.

CHP’Lİ KAĞNICI’YA GENÇLER’DEN ÖZEL İLGİ
Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Milletvekili adayı Mustafa Cem Kağnıcı Karaman’da Gökçe mesire alanında piknikte, Pazartesi günü de Ermenek’te yerel sanatçıların verdiği konser ve müzikli eğlence programı ile gençlerle buluştu.
Gökçe mesire alanın da piknik yapan vatandaşlara misafir olan Kağnıcı daha sonra gençlerle birlikte piknik yaptı. Ermenek’te konsere gençlerin katılımı yüksekti ayrıca bu programa önceki dönem il başkanlarının katılması ve Ermenek çalışmasında milletvekili adaylarını yalnız bırakmamaları başka bir ayrıntı. 19 Mayıs bayramının protokol ile değil gerçek sahipleri gençlerle kutlanması ve gençlerin yoğun ilgisi bizimmustafa sloganının gerçekliğini gösterir nitelikteydi. Mustafa Cem Kağnıcı ve Uygar Talay’ın gençlerle birebir sohbet etmeleri dikkat çekti.
Milletvekili Adayı Mustafa Cem Kağnıcı; “ Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlerimize armağan ettiği kurtuluş mücadelemizin başladığı bu büyük günün yıldönümünü gerçek sahipleri ile kutlamak çok güzel. Gençlerimizin ilgisinden ve onlarla birlikte olmaktan keyif aldım bu yıl farklı olsun istedik sadece Karaman’da değil Ermenek ilçemizde ki gençlerimizle de buluşalım bu heyecanı taşeli gençliğimiz ile paylaşalım dedik, gençlerimizin mutluluğu hepimizin sevinci demektir.  Gençlerimiz her alanda söz sahibi olacaklar. Anayasa’da yapacağımız değişiklikle, gençlerin temel hak ve özgürlüklerden eşit biçimde yararlanmasını toplumsal, ekonomik ve siyasal yaşama etkin biçimde katılmasını sağlamak konusunda devleti yükümlü̈ kılacağız. TBMM’de bir Gençlik İhtisas Komisyonu kurarak, gençlik haklarının etkin şekilde savunulmasını sağlayacağız. Gençlik STK’lerine idari ve mali destek sağlayacak, gençlikle ilgili projeleri teşvik edeceğiz. Gençlerimiz diplomalı işsizler ordusuna döndü, ilimizde işsizlik yok gibi görünse de kaç gencimiz arzu ettiği veya kendi mesleğini yapabiliyor bu yüzden diyoruz ki özgür bir gençlik olacak, yaşanacak bir Türkiye de.”