CHP'Lİ BELEDİYE DESTEK VERDİ..

TAKİP ET

Karaman'da CHP'li Göktepe Belediye Başkanı, 24 ay önce seçimle görevi devraldıkları Belde Belediyesinde, bugüne kadar çok sayıda hazırladıkları projelerin

KARAMAN’IN MUHALİF BELEDİYE BAŞKANI VERYANSIN ETTİ !

“HÜKÜMETTEN DESTEK ALAMIYORUZ”
Karaman’da CHP’li Göktepe Belediye Başkanı,  24 ay önce seçimle görevi devraldıkları Belde Belediyesinde, bugüne kadar çok sayıda hazırladıkları projelerin hükümet ve yetkili bürokrasi kanadından ilgi ve destek görmediğini ifade ederek adeta isyan etti.
KÜLTÜR PROJESİNE CHP’Lİ BELEDİYE DESTEK VERDİ 
2014 Yerel Seçimlerinde Göktepe’den Belediye Başkanlığını kazanan CHP’li Başkan Osman Talay, Karaman’da ve hükümetten göremediği desteği Antalya Muratpaşa Belediyesinden gördü.
Muratpaşa Belediyesi, geçtiğimiz yıl aralık ayı başında “Kardeş Şehir” protokolü imzaladığı Karaman İli Sarıveliler İlçesi Göktepe Belediyesi’ne çok amaçlı Kültür Merkezi yapma kararı aldı.
Göktepe Esentepe Mahallesi’ne Muratpaşa Belediyesi tarafından yapılacak olan çok amaçlı Kültür Merkezi 150 bin TL’ye mal olacak. Projeyle ilgili ilgili protokol Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile Göktepe Belediye Başkanı Osman Talay tarafından imzalanmıştı.
BÜROKRASİ’Yİ AŞAMIYOR
Esentepe Mahallesi’nde bulunan Okul bahçesindeki alanda Tapu’yu Sarıveliler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne devreden Göktepe Belediyesi daha sonra Kültür Merkezi yapılması konusunda sıkıntılar yaşamaya başladı.
Tapu’yu devretmesine rağmen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yazıyı Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Müdürlüğün de Bakanlığa gönderdiğini belirten Göktepe Belediye Başkanı Osman Talay, buna rağmen halen bir dönüş yapılmadığını ve Muratpaşa Belediyesinin destek vermesine rağmen Beldelerine kazandırmak istedikleri Kültür Merkezi hizmeti için tıkandıklarını dile getirdi.
Göktepe Belediye Başkanı Osman Talay, Beldelerinde yerel yönetimin Muhalefet partiden olması nedeniyle hükümetten yeteri kadar destek alamayarak, Antalya’dan kardeş Belediye Muratpaşa’dan destek istemeye geldi. Talay kendisine destek vermeyen hükümete seslenirken, yörede Ak partili vatandaşlara da hizmet vermeye çalıştıklarını ifade etti.
KAPI KAPI GEZEREK DESTEK ARIYOR
Belediye Başkanı Osman Talay, Beldeleri için bugüne kadar hazırlanan çok sayıda plan ve projelerinin de uygulanması için şu sıralar sıkıntılı günler yaşıyor. Başkan Talay muhalefet partiden olduğu için hükümetten destek alamadığını belirtirken, belde sakinlerine hizmet için gittiği Ankara’da adeta kapı kapı gezerek destek arıyor. 
Altı ay önce Muratpaşa belediyesi ile kardeş belediye olduklarını belirten Göktepe Belediyesi’nin Başkanı CHP’li Osman Talay Beldelerinin tarihi ve kültürel anlamda zengin bir bölge olduğunu belirtirken, Kültür ve turizm projelerinde de duyarsızlık yaşadıklarını söyledi. 
Kardeş belediyeden gördüğü desteğe rağmen Kültür Merkezini bir an önce hizmete açmayı amaçladıklarını ve bunun için de bürokrasi engeli yaşamak istemediklerini dile getiren Göktepe Belediye Başkanı Osman Talay, Kültür Bakanlığı ve Hükümet yetkililerinin parti ayrımı yapmadan beldeye gereken değerin verilmesini istiyor.