CHP'Lİ BAŞKAN ADAY EGE: "SÖYLEMLERLE, RESİMLERLE DEĞİL ÇÖZÜM ODAKLI PROJELERLE GELİYORUM"

TAKİP ET

CHP Belediye Başkan Adayı E. Ege; 'Belediyeciliği Biliyorum, Karaman'ın Her Mahallesini, Sokağını, Kişilerini ve Değerlerini Tanıyorum'

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Belediye Başkan adayı Emin Ege, Parti yönetimi ile birlikte seçim çalışmalarına başlarken, Gazetemizi ziyaret ederek, çalışmaları ve projeleri ile ilgili bilgiler verdi.

Emin Ege CHP İl Başkanı Kadir Ergin, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Tanju Kuytan ile birlikte Gazetemize yaptığı ziyarette; “Belediyeciliği Biliyorum, Karaman’ın Her Mahallesini, Sokağını, Kişilerini ve Değerlerini Tanıyorum, Söylemlerle Değil Çözüm Odaklı Projelerle Geliyorum” dedi.

Emin Ege; “Karaman’ın Alişahene Mahallesinde doğdum ve büyüdüm. İlk, Orta ve Lise tahsilimi Karaman’da yaptım, 1987’de Üniversite’yi bitirdikten sonra kısa bir dönem özel çalıştım, Askerlik görevimi tamamladıktan sonra 1990 yılında Karaman Belediyesi’nde göreve başladım.

Karaman Belediyesi’nde İmar Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü başta olmak üzere birçok görevde bulundum. 2016 Yılında da Emekli oldum ve halen Mühendislik hizmetleri yapıyorum.

Hayatımın son 30-40 yılını Belediyedeki görevlerim nedeni ile Karaman’ın mahalle ve sokaklarında geçirdim. Her mahallesi, her sokağını, kişilerini ve tüm değerlerini tanıyor ve biliyorum.

Belediye Başkanlığı için benim çok öğreneceğim bir şeyim yok zira işin içinden geliyorum. Şehrimizin gelişmesi noktasında her konuya hakimim. Karaman halkı göreve bana tevdi ederse direk icraatlarımızı hayata geçireceğiz.

Söylemlerle, resimlerle değil çözüm odaklı projelerle geliyorum , kendime ve ekibime güveniyorum.” dedi.

Emin Ege seçim çalışmalarına ekip olarak başladıklarını ve yoğun bir çalışma temposu ile 31 Mart’a kadar çalışmaları sürdüreceklerini, Karaman için projelerini de ilerleyen dönemde açıklayacaklarını belirtti.

CHP İL BAŞAKANI ERGİN; “1 NİSAN 2019’DA ÇİFTE BAHAR YAŞAYACAĞIZ”

CHP Karaman İl Başkanı Kadir Ergin’de ziyarette; “1 Nisan 2019’da çifte Bahar yaşayacağız” dedi.

Ergin; “CHP Yönetimleri olarak 20 Yıldır Sosyal Demokrat Belediyecilikten uzak kalan Karaman’ı yeniden Sosyal Demokrat Belediye ile tanıştıracağız.

Adayımız Emin Ege, dürüst, Belediyecilik konusunda son derece tecrübeli ve çalışkan bir arkadaşımız, oluşturacağımız Meclis üyeleri de genç ve çalışkan arkadaşlarımız. El birliği ile çalışarak Karaman’ı yenide Sosyal Demokrat Belediyecilik ile buluşturacağız.

Karaman’da Belediye seçimlerini kazanarak 1 Nisan 2019’da çifte bahar yaşayacağız.” dedi.