CHP Karaman Milletvekili Adaylarını Tanıttı

TAKİP ET

CHP Karaman İl Başkanlığınca, milletvekili adayları tanıtıldı.

CHP İl Binasında düzenlenen toplantıda konuşan CHP Karaman İl Başkanı Ayşegül Yıldız, “Türkiye siyasetine baktığımız zaman genel merkezlerden gelen başkandan en küçük birimimize kadar birleşe birleşe kazanma zamanı. Vefayı gösterme zamanı. Genel başkanımızın da dediği gibi soframızı genişletme zamanı. Bir oy kaybına bile tahammülümüzün olmadığı bir seçimden geçiyoruz. Hedefimiz 13. Cumhurbaşkanını Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu yapmak.” dedi.
CHP Karaman 1.sıra Milletvekili Adayı İsmail Atakan Ünver ise Milletvekili olduğumda çok defa kürsüde konuşma yaptım. Karaman’ımızın, ülkemizin sorunlarını dile getirdim. Çözüm önerileri sundum. Komisyonlarda konuşmalar yaptık. 5 yıllık süre içerisinde birikimimi millet ittifakı iktidarında su sefer 5 yıl meclis tecrübesi yaşamış bir iktidar milletvekili olarak hemşehrilerimin, Karamanımızın, ülkemizin hizmetine sunacağımdan hiç şüphemiz olmasın.” dedi. 
CHP Karaman 2.sıra Milletvekili Adayı Yusuf Baştuğ da “Karaman’ın sokaklarında düşüncelerini belki sessizce ifade etmekten kaçınan gençlerin umutları yıkılmış hayalleri yıkılmış gençlerin sesi olduğuma, sesi olacağıma inancımla bu mücadeleyi büyütüyorum. Bu mücadelenin içerisinde var olmak bu mücadelenin içerisinde bulunmuş olduğum konumun hiçbir önemi yok. Yakamıza takacakları kırmızı rozetin ya da bizlere verecek oldukları sıfatın hiçbir önemi yok. Türkiye Cumhuriyeti’nin bir sonraki süreçte yeniden genel başkanımızın çıkmış olduğu hak, hukuk, adalet mücadelesinde onu taçlandırarak Türkiye’yi yeniden güçlendirerek parlamenter sistem içerisine sokup bu ülkeyi yeniden çağdaş, demokratik bir sürecin içerisinde götürme mücadelesinde hep birlikte bu işi başaracağız” diye konuştu. 
CHP Karaman 3.sıra Milletvekili Adayı Hasan Ehliz, “Millet ittifakı 13. Cumhurbaşkanımızı seçecek, ayrıca parlamenter sisteme çoğunluğu sağlayacak şekilde mecliste hâkimiyeti sağlamak için hep birlikte Çalışacağız. Karaman neden 3-0 olmasın” dedi. 
Konuşmaların ardından milletvekili adayları fotoğraf çektirdi.
 








chp chp karaman karaman milletvekili adayları