CHP KARAMAN MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN GAZETEMİZE ZİYARET

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Milletvekili Adayları İsmail Atakan Ünver, Hakan Akbulut ve Yusuf Baştuğ ile CHP Karaman İl Başkanı Kadir Ergin Karaman’da Uyanış Gazetesine ziyarette bulundu. Gazete yetkilisi Ahmet Küçükcicibıyık ile görüşen adaylar, seçim çalışmaları hakkında yapılan faaliyetlerini anlattı.

CHP Karaman 1’inci sıra Milletvekili Adayı İsmail Atakan Ünver, “Karaman’ımızın kendine özgü sorunlarının çözümünü gerçekleştirmek, hemşerilerimin Ankara’da çalacak kapısı, söyleyecek sözü, tutacak eli olmak için bu yola girdik” dedi.

Karaman  ve Karaman çevresinde gerçekleştirecekleri projeleri 6 başlıkta topladıklarını kaydeden CHP Karaman 2’inci sıra Milletvekili Adayı Hakan Akbulut başlıkları sıraladı:

“  1-TURİZM

    2-EKONOMİ, İSTİHDAM, SANAYİ VE DIŞ TİCARET

    3-EĞİTİM

    4-TARIM VE SU

    5-YEREL SORUNLAR VE ALTYAPI

    6-DEZAVANTAJLI GRUPLAR”

CHP Karaman 3’üncü sıra Milletvekili Adayı Yusuf Baştuğ ise, “Gençlik ülkemizin en önemli unsurudur. Bizler Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimlerini benimsemiş gençler olarak, onun bizlere emanet ettiği Cumhuriyet ve Değerlerine sahip çıkmak için, mücadelemize, hiçbir korku ve baskıya boyun eğmeden devam edeceğiz” şeklinde konuştu.