CHP Karaman İl Başkanlığınca..

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partili Milletvekilleri Karaman'da partililer buluştu.

CHP’Lİ VEKİLLER KARAMANLILARLA BULUŞTU

CHP Karaman İl Başkanlığınca CHP’li Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Fikri Sağlar, Parti Meclisi Üyesi Av. Sera Kadıgil, İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, Denizli Milletvekili Av. Kazım Arslan ve Çanakkale Milletvekili Av. Muharrem Erkek parti il binasına partililerle buluştu.
YEREL SEÇİM STARTINI ŞİMDİDEN VERDİ
CHP’li Vekiller, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini belirterek, özellikle dış ilişkilerin zayıf olduğunu ifade ettiler. CHP Denizli Milletvekili Av. Kazım Arslan, FETÖ, IŞİD, PKK ve Suriyeli mülteci akım konularına değinerek Türkiye’nin bu konularda zorlandığını söyledi.
    Karaman’da da artık çalışmaların ve halk buluşmaların seçim hazırlığı gibi olması gerektiğini ifade eden Arslan, partililerden de bu yönde çalışılmasını istedi. Yerel seçimlere de şimdiden hazırlık yapıldığını belirten CHP’li Arslan, Cumhuriyet Halk Partili kadroların daha da güçlenerek bu yönde çalışıldığının da altını çizdi.
Chp’li Vekiller Türkiyenin içinde bulunduğu durum ve güncel konulara ilişkin gündem değerlendirmelerinin yanı sıra, ekonomi, eğitim, istihdam ve buna benzer birçok konu başlığında halkın sorunlarını yerinde dinlemeye geldiklerini ifade ettiler. CHP’li Vekiller, parti binasındaki toplantıların yanı sıra Karaman’da çeşitli sivil toplum kuruluşları temsilciliklerini de ziyaret ettiler. CHP’li Milletvekilleri, Pazar günü de Kent Otel’de düzenlenen kahvaltılı basın toplantısının ardından Karaman temaslarını tamamlayarak Karaman’dan ayrıldılar.