CHP KARAMAN GENÇLİK KOLLARINDA GÖREV DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİ

TAKİP ET

Gençlik Kolları İl Başkanı Muhammet Keskince'nin, Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver'in Danışmanı olarak göreve gelmesinden sonra Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Gençlik Kolları Merkez İlçe Başkanı İlyas Karabaş, Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevine getirildi.

Olağanüstü Kurultay süreci hakkında Gençlik Kolları İl Başkanı İlyas Karabaş, şu şekilde açıklamada bulundu:

 " Ülkemizin gelmiş olduğu bu noktada; demokrasi, kişilerin temel hak ve özgürlükleri, hukuk ve adalet sistemi cumhuriyet tarihimiz boyunca hiç olmadığı kadar gerilemiş, hukukun üstünlüğü ilkesi tamamen çökmüş, yargı saraya bağımlı hale getirilmiştir.

Bugün ise geldiğimiz duruma baktığımızda politik ve toplumsal alanda yaşanan tüm zedelenmelere, toplumumuzu oluşturan tüm kesimlerin inanç ve her türlü farklılıklarını siyaset malzemesi yaparak toplumu ayrıştıran ve kutuplaştıran uygulamalara karşı; örgütlü bir şekilde mücadele veren ve saray rejiminin karşısında umut yaratabilecek, güç kazandırabilecek muhalefet bloğunu bir arada tutabilecek tek bir siyasi güç vardır. O da kurtuluşun ve kuruluşun partisi, geleceğin öncüsü: "Cumhuriyet Halk Partisi"dir.

Ülkemizin ve milletimizin geleceği için büyük bir öneme sahip olan, 24 Haziran seçimleri öncesinde de bu mücadele Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde kararlılıkla sürdürülmüştür.

Seçim çalışmalarında Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce ve partimiz örgütleri tarafından fedakârca yapılmıştır.

Bugün yapılması gereken sağduyulu bir şekilde davranmaktır. Birbirimize en çok kenetlenmemiz gereken, soğukkanlı ve saygılı davranmamız gereken şu süreçte -yerel seçim öncesinde- parti içinde kırılganlıklara, ayrışmalara, duygusal kopmalara neden olacak tutum ve davranışlardan kaçınılmalıdır.

Cumhuriyet Halk Partisi her şeyden önce çok büyük ve soylu bir ailedir. "