Chp İl Ve İlçe Ynetimlerine Atama Yapıldı

TAKİP ET

CHP İl Başkanı İ.A. Ünver, Merkez İlçe Başkanlığına da O. Irgat atandı

 CHP Karaman İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı’nın Haziran 2015’te yapılacak Genel Seçimlerde Milletvekili adaylığı nedeni ile görevinden istifa etmesi ve ardından da İl ve Merkez İlçe yönetimlerinin istifaları ile boşalan yönetimlere önceki gün CHP Genel Merkezinde toplanan MYK’da atama yapıldı.

            Konu ile ilgili edindiğimiz bilgilere göre; CHP MK’nın 7 Ocak Çarşamba günü yaptığı toplantısında, Karaman İl Başkanlığına eski Merkez İlçe Başkanı İsmail Atakan Ünver’i, Merkez İlçe Başkanlığına da TEKSİF Sendikası Genel Başkanı Nazmi Irgat’ın oğlu,  İnşaat Yüksek Mühendisi Onur Irgat atandı.

            CHP Karaman İl ve Merkez İlçe Yönetimleri de şöyle oluştu.

İL YÖNETİMİ ;

Ahmet Recai Evcen, Halil Sezerer, Şevket Varol, Emre Öztoprak, Ömer Harmanizi, Musa Göçmen, Hasan Ehliz, Alp Dinçer, Hayri Dinler, Hikmet Yalçıner, Yaşar Ünver, Fevzi Zafer Karaman, Muzaffer Günaydın, Hüseyin Yonca, Selman Ak, Meral Ünal, Mevlüdiye Akdaş, Meral Karabacak Şahiner, Mustafa Koraş ve İbrahim Bilgin.

MERKEZ İLEÇ YÖNETİMİ ;

Ali Emrah Uğur, Perihan Uçar, Tuğçe Satıcı, Özgür Duran, Ayseri Kaya, Ahmet Tanju Kuytan, Celal Huyar, Halim Karabaş, Mehmet Çalışkan, Murat Ekiz, Selahattin Topal, Remzi Büyükeken, Sami Sesal, Hikmet Çapan, Selin Gökçen ve Kazım Aydoğdu.

İSMAİL ATAKAN ÜNVER kimdir? 

1974 yılında Karaman’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Karaman’da, lise öğrenimini Konya’da, Yükseköğrenimini Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde yaptı. Tarım Bakanlığı’nda 13 yıl sürdürdüğü memuriyetinden istifa ederek ayrıldı, halen ilimizde serbest avukatlık yapmaktadır. Karaman Barosu Yönetim Kurulu Üyeliği, CHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, İlçe Başkan Yardımcılığı ve son olarak da Merkez İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu. Evli ve 1 çocuk babasıdır. 

ONUR IRGAT kimdir? 

1987 yılında Karaman’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da; Yükseköğrenimini İstanbul Kültür Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde yaptı. Yüksek Lisansı’nı Sakarya Üniversitesi’nde İnşaat Mühendisliği  / Ulaştırma Mühendisliği dalında yapmıştır. Alman PTV Grup ile birlikte Almanya ve İstanbul’da trafik simülasyonu ve ulaşım planlama üzerine çalışmalar yaptı, halen ilimizde serbest inşaat mühendisliği ve müteahhitlik yapmaktadır. CHP Karaman İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Onur IRGAT halen bekardır.