CHP Heyetinden Gazetemize Ziyaret

TAKİP ET

31 Mart 2024 Mahalli Seçimleri için Siyasi Partilerde Belediye Başkan Adayı belirleme çalışmaları sürerken, Karaman'da Recep Sertçelik üzerinde karar kılarak Belediye Başkanı Adayı olarak açıklayan CHP'de yoğun bir çalışma yürütülüyor.

CHP’de oluşturulan Çalışma Grupları ile Seçim çalışmalarına yoğunlaşırlarken, dün Basın kuruluşları ziyaretleri kapsamında Gazetemize de bir ziyaret gerçekleştirildi.
CHP İl Başkanı Ahmet Recai Evcen başkanlığındaki heyette Merkez İlçe Başkanı Mustafa Mut ve Danışmanlar Eda Gökbay ile Fikriye Delen Gazetemizi ziyaret ettiler.
‘Karaman’ı Daha Yaşanılabilir bir Kent Yapmak’ için Belediye Başkan Adayı Recep Sertçelik ile Karaman’da başarıya ulaşacaklarını belirten İl Başkanı Evcen, çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti.
Recep Sertçelik de yaptığı açıklamasında; ‘CHP olarak çok iyi ekipler kurduk ve çalışmalarımıza başladık. Karaman’ın sorunlarının çözüm yollarına odaklandık ve temel sorunlar konusunda önemli projelerle Karamanlı hemşehrilerimize daha iyi yaşanılabilir bir Kent sunmak için var gücümüz ile çalışıyoruz. İnanıyorum ki 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkarak Karamanımızı el birliği ile daha güzel hizmetlerle tanıştıracağız.” dedi.


Karaman CHP