CHP, Hafta Sonu Taşeli Bölgesine Çıkarma Yaptı

TAKİP ET

Karaman'ın Ermenek ilçesi'ne bağlı Göktepe beldesinde kadın üreticiler tarafından hayata geçirilen Göktepe Doğal markası ile satışı yapılan ürünler için kooperatif kuruldu.

Hafta sonu açılışı yapılan Göktepe Kadın Kooperatifinin açılışına, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, TBMM Katip üyesi Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı, Ermenek İlçe Başkanı Mustafa Bozcu, Başyayla  İlçe Başkanı Mevlüt Çetin, Göktepe Belediye Başkanı Mustafa Doğan, CHP Kadın Kolları İl Başkanı Gülsen Kayserilioğlu, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Durmaz, Kadın Kolları Merkez İlçe Başkanı Fatma Ruhiye Uysal, Gençlik Kolları Merkez İlçe Başkanı Gizem Şahin ve İl Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Taşeli bölgesi ziyaretleriyle ilgili olarak CHP İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı yaptığı açıklamada, " Kadın anadır, kadın hayatımızın en önemli değeridir. Göktepe beldemizde kadınlarımız birçok ürünü üretip Göktepe Doğal markası ile Pttavm üzerinden satmaktalar ve bir kadın kooperatifi kurarak çok önemli bir adım attılar. Kadın kollarımızın önder olduğu bir dizi program ile Taşeli bölgemizi ziyaret ettik.  İlk olarak Sarıveliler İlçe başkanlığımızı ziyaret ederek başlayan programımız Sarıveliler ilçemizde esnaf ziyaretleriyle devam etti. Dertli esnafımızın sorunlarını dinleyip, çözüm önerilerimizi paylaştık. Esentepe Mahallemizde Torbalı Belediyemizin katkıları ile yapılan Atatürk anıtının açılışına katıldık. Esentepe halkı ile sohbet ettik. Göktepe Kadın Kooperatifi açılışını gerçekleştirdik. Göktepe Belediye Başkanlığımızı ziyaret ettik ve ardından Güneyyurt Beldemizde ekmekleri anayasal hakları için mücadele veren madencilerimizi ziyaret ettik. Son durum hakkında bilgi aldık bu haklı mücadelenin bir an önce çözülmesi için madencilerimizin sesi olmaya devam edeceğimizi ilettik. Cumhuriyet Halk Partisi Karaman örgütleri olarak sahada olmaya, milletimizin sorunlarını haykırmaya ve çözüm üretmeye devam ediyoruz" dedi.