CHP Göktepe için Doğan dedi

TAKİP ET

31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi'nde bir beldede daha Başkan adayı belli oldu.

Daha önce Karaman Belediye Başkan adaylığı için Recep Sertçelik, Ermenek için Mustafa Bozcu, Kazımkarabekir’de Hasibe Koçak, Ayrancı’da Mehmet Nuri Özkan, Güneyyurt’ta İsa Öner, Kazancı’da Haydar Çalışkan, Akçaşehir’de Soner Yeşildaş’ın isimleri açıklanmıştı.

CHP şuana kadar bu isimleri aday olarak gösterirken Göktepe beldesi içinse adayını mevcut başkan Mustafa Doğan olarak belirledi. Sarıveliler ve Başyayla ilçeleri içinse henüz aday ismi açıklanmadı.

CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, Doğan’ın adaylığını, “Parti Meclisi toplantımızda alınan karar ile yeniden Sarıveliler/Göktepe Belediye Başkan adayımız olarak belirlenen Belediye Başkanımız Mustafa Doğan'ı tebrik eder başarılar dilerim. Şahsım ve tüm Karaman İl Örgütü olarak adaylarımızın yanında olacağız ve yine hep birlikte başarıya ulaşacağız. Hayırlı olsun” diyerek duyurdu.

Partisi tarafından yeniden aday gösterilen Göktepe Belediye Başkanı Mustafa Doğan’da, “Adana Demirspor Sutopu takım Kaptanının dediği gibi tekrar başlıyoruz. Yolumuz dikenli, sıkıntılar olacak, ama gençliğimiz var, heyecanımız var. Millî Mücadele ruhumuz ve çalışkanlığımız var. Durmak yok tam yol ileri. Her şey güzeldi daha da güzel olacak. Bütün Göktepe halkımızla birlikte başaracağız. Fazlası ile hak ettiğimi düşündüğüm bu kutsal göreve tekrar aday gösteren CHP Genel Merkezimize, İl İlçe Teşkilatımıza, Milletvekilimiz Sayın İsmail Atakan Ünver’e, en büyüğü de bütün Göktepe halkına canı gönülden teşekkür ediyorum. Göktepe’miz kazanacak. Cumhuriyetimizin ebedi bayrağı dalgalanacak. Adalet gelecek. Halkımızla omuz omuza mücadele edip birlikte başaracağız” dedi.


Göktepe CHP Mustafa Doğan İsmail Atakan Ünver aday Karaman Ermenek Kazımkarabekir Ayrancı Sarıveliler Başyayla Kazancı Akçaşehir Güneyyurt