CHP GENÇLİK KOLLARI ERKEN SEÇİME HAZIR

TAKİP ET

2015 Genel seçimlerin ardından siyasi partilerin koalisyon görüşmeleri sonuç vermezken alınan erken seçim kararının ardından Karaman'da da siyasi partilerde hareketlilik başlıyor.

1 Kasım’da yapılacak olan erken seçim öncesi, Karaman’da ilk siyasi hamle, CHP Karaman Gençlik Kolları İl Başkanlığından geldi.
Geçtiğimiz seçim sürecinde yoğun bir çalışma temposu ile CHP’li adaylara destek veren CHP Gençlik Kollarında seçim heyecanı yeniden başladı.
Bu seçim sürecinin ardından gezi, ziyaret ve diyaloglarda siyasi tecrübe ve deneyim kazanan CHP Karaman Gençlik Kolları İl Başkanlığı, Yusuf Baştuğ öncülüğünde çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.
CHP Karaman Gençlik Kolları İl Başkanı Yusuf Baştuğ,
     “Her zaman elimizden geldiği kadar partimize emek vermeye çalıştık. Hala da çalışıyoruz. Karaman Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları İl Başkanlığı olarak gençlik üyelerimizle birlikte her ne olursa olsun, Cumhuriyet Halk Partimizin iktidarı için mücadelemize devam edeceğiz.
Karaman’da Gençlik Kolları olarak çalışmalarımızda güzel bir yapılandırma gerçekleştirdik. Bu gençlik, Karaman’da başarıya imza atacak olan gençlik olacaktır.  Önümüzdeki erken seçimde, mücadelemizi bırakmadan Gençlik Kollarındaki arkadaşlarımızla sonuna kadar çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.