CHP, BELEDİYE ÇALIŞMALARINI BİTİŞ TARİHİNİ TUTTURAMIYOR!..."

TAKİP ET

CHP İL BAŞKANI İ.A.ÜNVER; 'BELEDİYE BİR TÜRLÜ PROJELERİNİN BİTİŞ TARİHİNİ TUTTURAMIYOR!...'

CHP İl Başkanı İsmail Atakan Ünver Sosyal Paylaşım Sitesi facebook sayfasından yaptığı açıklamalarda şunları söyledi; “Karaman Belediyesi, Karaman’ın birkaç ay sonrasını görebilecek bir vizyona veya Karaman’a ait bir vizyondan geçtik, yürüttüğü veya iştirakçisi olduğu projelerin birkaç ay sonraki durumunu görebilecek bir öngörüye sahip değil mi? Eğer bu öngörüye sahip değilse, iktidarın hiç dilden düşürülmeyen 2023, 2071 hedeflerine Karaman’ı nasıl taşıyacaklar? Eğer sahipse, bu projelerin bitiş tarihleri neden bir türlü tutturulamıyor da kamuoyumuz yanıltılıyor?
Yoksa genel bütçe (Bakanlıklar, Spor ve Kalkınma Bakanlığı, vs.), iktisadi devlet teşekkülleri ve özel bütçeli genel müdürlükler (Ulaştırma Bakanlığına bağlı TCDD ve Karayolları Genel Müdürlüğü) ve Başbakanlığa bağlı kuruluşların (TOKİ) yürüttükleri projeler dışında Karaman’a yeni bir çehre ve cazibe kazandıracak proje üretilemediği, yapısal sorunlar çözülemediği için Karamanımız ve hemşerilerimiz oyalanmak mı isteniyor?
Ne teslim edileceği söylenen konutlar teslim edilmiştir ne de bir kısmı veya tamamı açılacağı ifade edilen projeler tamamlanıp hizmete sunulmuştur.
Verilen tarihler tutturulamayınca, biz de “Karaman Belediyesi sözü suya mı, havaya mı yazıyor da bir türlü açıkladığı tarihler, söylediği sözler doğru çıkmıyor?” diye merak etmekten kendimizi alamıyoruz.”