CHP, Akçaşehir Belediye Başkan adayını belirledi

TAKİP ET

31 Mart'ta yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için geri sayım sürerken Cumhuriyet Halk Partisi bir beldede daha Başkan adayını belirledi.

Daha önce merkez, Ermenek, Kazımkarabekir, Ayrancı, Kazancı ve Güneyyıurt adaylarını açıklayan CHP'de bugün yapılan örgüt kontrolündeki ön seçim sonunda Akçaşehir Beledye Başkan adayı Soner Yeşildaş oldu.

CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver yaptığı açıklamada, "Bugün yapılan örgüt kontrolündeki önseçimile Cumhuriyet Halk Partisi'nin Akçaşehir Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Soner Yeşildaş'ı tebrik eder, başarılar dilerim.  Partimizin başarısı için yola çıkıp, parti içi demokrasinin sonucu üye iradesini demokratik olgunlukla karşılayan aday adaylarımız Adnan Menderes Ünver ve Mustafa Balta'ya da teşekkür ederim. Akçaşehir'de partimizi, 5 yıl aradan sonra birlik ve beraberlik içinde tekrar zafere taşıyacağız. Hayırlı olsun" dedi.

Akçaşehir Belediye Başkan adayı olarak belirlenen Soner Yeşildaş ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Değerli Akçaşehirli Hemşehrilerim, Bugün burada sizlerle bulunmaktan büyük bir mutluluk ve heyecan duyuyorum. Öncelikle, bu güzel beldeye olan sevgim ve bağlılığımı ifade etmek isterim. Akçaşehir, benim için sadece bir yer değil, aynı zamanda bir aile, birlikte yaşadığımız bir topluluktur. Bu topluluğun bir ferdi olarak, Akçaşehir'in değerlerini korumak ve geleceğini daha parlak yapmak için buradayım. Vizyonum, Akçaşehir'i daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha sürdürülebilir bir belde haline getirmektir. Bu hedefe ulaşmak için katılımcı bir yönetim anlayışını benimseyecek, şeffaf bir belediyecilik anlayışını hayata geçirecek ve her birinizi sürecin içine dahil edeceğim. Sizlerin fikirleri ve önerileri olmadan, başarılı bir yönetim mümkün değildir. Akçaşehir'imizin altyapısını güçlendirmek, yeşil alanları artırmak, kültür ve sanat etkinliklerini desteklemek, gençlerimize daha iyi eğitim ve istihdam imkanları sağlamak için projeler geliştireceğim. Aynı zamanda, mahallelerimizi daha güçlü kılacak, sosyal dayanışmayı artıracak adımlar atacağım.
Ancak bu yolculukta sizlerin desteği olmadan başarılı olamam. Sizlerle birlikte, el ele, gönül gönüle bu yolda yürüyeceğimize inanıyorum. Sizlerin güvenini kazanmak, sizlerin ihtiyaçlarına duyarlı bir şekilde hareket etmek için buradayım. Sevgili Akçaşehirliler, sizlerle birlikte daha güzel günler için çalışmak, Akçaşehir'i hep birlikte kucaklamak istiyorum. Desteklerinizi bekliyor, birlikte daha aydınlık bir gelecek inşa etmek için yola çıkmaya hazır olduğumu belirtmek istiyorum. Teşekkür ederim" dedi.

Akçaşehir CHP Soner Yeşildaş Belediye Başkan adayı Karaman seçim