CHP Adayı Sertçelik Gazetecilerle Buluştu "BİZ KAZANACAĞIZ, KARAMAN'DA SOSYAL BELEDİYECİLİK, HALKÇI BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ"

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan adayı Recep Sertçelik gazetecilerle Kent Otel'de düzenlenen programla bir araya geldi.

Programa CHP İl Başkanı Ahmet Recai Evcen, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Mut ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkan ve üyeleri ile Karaman’da görev yapan Gazeteciler katıldı.

Tanışma programı olarak organize edilen gecenin açılış konuşmasını İl Başkanı Evcen yaptı. Evcen yaptığı konuşmada; “Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak yerel seçimlere çok güçlü bir şekilde hazırlandık. Adayımız açıklandığı günden buyana kamuoyunda çok coşkuyla ve övgüyle yer aldı. Biz 31 Mart 2024 seçimlerinde Karaman'da tekrar 25 yıl sonra Cumhuriyet Halk Partisinin sosyal belediyeciliği Karaman'a kavuşturacağız. Biz biliyoruz ki Karaman sosyal demokrat belediyeciliği çok özledi, 1989-1999 yılları arasında 10 Yıllık sürede CHP belediyesinde yapılan şeyler Karaman halkımızın takdirine şayan olmuştur. 31 Mart'tan sonra Cumhuriyet Halk Partisini Karaman'da yeniden iktidara getireceğiz” dedi.

Belediye Başkan adayı Recep Sertçelik, kucaklayıcı olacaklarını vurguladı. Gazetecilerin gazeteciler gününü ve Regaip kandilini kutlayarak sözlerine başlayan Sertçelik önce kendini tanıtarak başladığı konuşmasında; “Ben 2014 yılında emekli oldum ama daha çok çalışmaya başladım. Sadece memuriyetten emekli oldum. Şimdi daha çok çalışacağım bir işe belediye başkanlığına partimin ve büyüklerimin onurlu görevi bana vermesinden dolayı talibim. Bu konuda iddialı olduğumuzu söylüyoruz biz kazanacağız. Karaman'da sosyal belediyecilik, halkçı belediyecilik yapacağız. İnsanları ötekileştirmeden kimseyi dışlamadan katılımcı, işin ehlini işin başında bırakarak kimseye ayrımcılık yapmadan insanlarımızı mutlu etmek için elimizden geleni yapağız” dedi.

Arabaşı çorbası ikram edildiği programda Sertçelik gazetecilerle uzun süre sohbet ederek güncel konuları değerlendirdi.




CHP Karaman Belediye Başkan adayı Recep Sertçelik gazeteciler sosyal belediyecilik 31 Mart Ahmet Recai Evcen halkçı belediyecilik