Çavaş ve Binici: En Hızlı Büyüyen 100 Şirket'ten Birinin Karaman'dan Olması Bizleri Gururlandırdı

TAKİP ET

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), TEPAV ve TOBB ETÜ'nün katkılarıyla düzenlenen TOBB Türkiye 100 ödül töreninde, Türkiye'nin 2016-2018 dönemindeki satış geliri artış hızı sıralamasına göre en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi arasına CHS Çelik Hidrolik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'ni ziyaret eden Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş ile Meclis Başkanı Cafer Binici, şirket yetkilisi Hakan Çelik'i tebrik ettiler.

Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında 75. sırada yer alan CHS Çelik Hidrolik Sistemleri Sanayi Ticaret Ltd. Şti.'ni ziyaretleriyle ilgili olarak açıklama yapan Başkanlar Çavaş ve Binici, "Türkiye’nin, Dünya’nın en büyük ekonomileri arasında yerini almasını ve lider ülke haline gelmesini siz değerli firmalarımız ile hep birlikte çalışarak sağlayacağız. Bu gurur hepimizin, bu gurur Karaman’ın. Bu ülkenin zenginleşmesinde öncü rolü üstlenen, vergi ödeyen, üreten, ihracat yapan ve istihdam sağlayan girişimcilerimiz, hele ki böyle bir dönemde, büyük başarılar elde eden şirketimiz, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer alarak Karamanımızı gururlandırdı. İlimiz ve Ülkemiz ekonomisine katkı sağlayan firma yetkililerini ve çalışanlarını yürekten kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz" dediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHS Grup yetkilisi Hakan Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş ve Meclis Başkanı Cafer Biniciye nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret Başkanlar ’ın CHS Grup yetkilisi Çelik’e Plaket takdim etmesiyle son buldu.

karaman ticaret borsası chs Çelik hidrolik sistemleri ekrem Çavaş tobb